Onze zorgsites

Onze banensites

De laatste tweets van @hulpinhuis

Een goede schoonmaakster kan een grote invloed hebben op het uiteindelijke resultaat van de woning. Er is echter nog een andere factor die een grote rol kan spelen. Een gepoetste woning kan namelijk nog schoner worden met de juiste schoonmaakmiddelen, en smerige objecten kunnen een stuk gemakkelijker worden gereinigd wanneer dit met de goede producten gebeurt.

Thuisschoonmaken.nl

Thuisschoonmaken.nl is een bedrijf dat is gespecialiseerd in professionele schoonmaakmiddelen. Schoonmaakbedrijven gebruiken deze middelen voor de reiniging van scholen, kantoren en openbare ruimtes. Thuisschoonmaken wil de gewone consument deze schoonmaakmiddelen echter ook aanbieden aangezien deze middelen uitermate geschikt zijn voor het thuisgebruik. De producten zijn gemakkelijk in gebruik, hebben een lange levensduur en leveren goed resultaat.

Korting op aankoop

Wanneer u via ons schoonmaakartikelen bestelt bij Thuisschoonmaken.nl ontvangt u direct 5% korting op al uw aankopen bij Thuisschoonmaken.nl.

Schoonmaakartikelen Thuisschoonmaken.nl

Op de website van Thuisschoonmaken.nl kunt u terecht voor al uw schoonmaakproblemen. Cementsluier, roestvlekken en urinekristallen worden gemakkelijk verwijderd door het gebruik van krachtige ontkalkers, en voor droge, ingebakken en verkoolde vetvlekken zijn er geschikte ontvetters.

Daarnaast zijn er ook allesreinigers voor het reinigen van gelakt houtwerk, kunststof, keukens, badkamers, tafels en stoelen. Deze artikelen zijn los te koop, maar ook in de vorm van schoonmaakpaketten.

Naast schoonmaakartikelen kunt u tevens op de website terecht voor handige schoonmaaktips, demonstratie-video's en persoonlijk advies. Voor dit laatste kunt u een bericht sturen naar de specialisten van Thuisschoonmaken.nl

Kortingsactie

Kortingscode: hulp-in-huis