Onze zorgsites

Onze banensites

De laatste tweets van @hulpinhuis

 Hulp-in-huis @Hulpinhuis

De harde waarheid over vieze kantoortelefoons - ikzoekeenschoonmaakster.nl/blog/harde-waa…

18311 dagen geleden via @hulpinhuis

 Hulp-in-huis @Hulpinhuis

Top 5 verhalen van een zorgzoeker - ikzoekeenschoonmaakster.nl/blog/top-5-ver…

18311 dagen geleden via @hulpinhuis

 Hulp-in-huis @Hulpinhuis

Top 10 verhalen van een zorgzoeker: 10-6 - ikzoekeenschoonmaakster.nl/blog/top-10-ve…

664 dagen geleden via @hulpinhuis

 Hulp-in-huis @Hulpinhuis

3 schoonmaaktips voor jouw keuken - ikzoekeenschoonmaakster.nl/blog/schoonmaa…

671 dagen geleden via @hulpinhuis

 Hulp-in-huis @Hulpinhuis

6x schoonmaken met koffie - ikzoekeenschoonmaakster.nl/blog/6x-schoon…

678 dagen geleden via @hulpinhuis

Hulp-in-huis probeert u altijd zo goed mogelijk te helpen met het vinden voor een geschikte hulp. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat u tegen problemen aanloopt of het ergens niet mee eens bent. In dat geval staat hulp-in-huis graag voor u klaar. We proberen samen met u tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Een klacht indienen

Heeft u een klacht over onze dienstverlening, de afhandeling van financiële zaken of over andere zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor klachten over de hulp zelf. Onze dienstverlening richt zich op de bemiddeling. Eventuele problemen met de hulp dient u met hem of haar zelf af te handelen.

Voor een vraag of klacht kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers, via het telefoonnummer van de betreffende site.

Komt u er met onze medewerkers niet uit, dan kunt u ons klachtenformulier invullen. De directie van hulp-in-huis neemt dan binnen maximaal twee weken contact met u op. Voor het indienen van een klacht, dient u de volgende gegevens in te voeren:

Ga naar het klachtenformulier

Wat gebeurt er met uw klacht?

Zodra de directie uw klacht heeft ontvangen, krijgt u binnen twee weken een reactie. Dit kan een schriftelijke reactie zijn, maar wanneer de zaak complexer ligt zal de directie telefonisch contact met u opnemen. De directie van hulp-in-huis zal doen wat nodig is om uw klacht te verhelpen en samen tot een passende oplossing te komen. 

Hebt u een vraag?

Wanneer u een vraag hebt, kunt u eerst kijken bij de 'veelgestelde vragen' van de desbetreffende site. Staat uw vraag hier niet bij, dan kunt u het contactformulier van de betreffende website invullen.