Onze zorgsites

Onze banensites

De laatste tweets van @hulpinhuis

Bron: Lifestyle Experience Plus Gepubliceerd: zaterdag 1 september 2012

Nu we daarvan op de hoogte zijn is het tijd hoe we een geschikte hulp in de huishouding kunnen vinden?

Stel je bent op zoek naar huishoudelijke hulp? Waar ga je dan zoeken? Dat zou dus zomaar het Internet kunnen zijn, maar wat zijn daar nou de valkuilen en wat kan je nou wel en niet doen? Nou die vragen ga ik stellen aan Korné van de website ikzoekhuishoudelijkehulp.nl, want Korné allereerst even de vraag; zie je dat het steeds meer gebeurd via Internet? Ja, tegenwoordig gaat het steeds beter, je hebt tegenwoordig gewoon sites die specifiek hierop gericht zijn, waar je specifiek je eisen op kan geven en die ook echt gericht zijn op het vinden van een goede huishoudelijke hulp. Maar je hebt het daar over specifieke eisen, maar waar moet ik dan een beetje aan denken? Nou die eisen kunnen verschillen van persoon tot persoon, je ziet dat soms mensen hele specifieke eisen hebben en ik denk ook dat dit belangrijk is, want je bepaalt zelf of een hulp bij je past.

Dus je hebt het eigenlijk over een soort van vraag en aanbod? Ja inderdaad je merkt dat afgelopen vijf jaar een kleine honderdduizend hulpen zich hebben aangemeld, dus dat aanbod is enorm. En ook de vraag is redelijk groot.

Via Internet kun je tegenwoordig eigenlijk alles wel vinden, zelfs een nieuwe hulp in de huishouding kun je op die manier contacten.

Misschien is het een klein beetje een open deur, maar ik wil die vraag toch even stellen, wie nemen nou een huishoudelijke hulp in huis? Nou wat je merkt is dat er drie groepen zijn; gemeentes die dat neer leggen. Tweede groep is mensen die een zorgbehoefte hebben, die dus zelf niet in staat meer zijn om een huishouden te doen en derde groep is particulieren die zelf naast hun drukke baan geen tijd meer voor hun huishouden hebben.

Nou Korné stel er is iets aan de hand, er is iets mis, je wilt toch iets weten, hoe werkt dat dan? Nou via Internet voelt het vaak als een ver van mijn bed show, maar dat is niet het geval. Als je een bemiddelingsbureau via Internet vindt is het wel zo dat zij ook een stuk garantie geven, dat ze zorgen dat mocht een hulp niet meer bevallen of mocht de klik verdwijnen of mocht je toch niet tevreden zijn over schoonmaakwerkzaamheden, dat je het gewoon kan aangeven en dat er dan verder gezocht wordt naar een hulp die wel aan de eisen voldoet.

Ik snap het helemaal, mag ik je bedanken? Ja, graag gedaan! Wil je nou meer weten? Dan kun je natuurlijk ook op onze site terecht lifestyleexperienceplus.tv

Terug naar het pers overzicht